A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Розвиток малого бізнесу в Іваничівській громаді

Дата: 30.12.2021 12:30
Кількість переглядів: 1263

Фото без опису

В Іваничах днями запрацювали нові сучасні магазини.

Магазин м`ясної продукції «Стовпинські ковбаси» відкрився у новозведеній будівлі, що знаходиться в центрі селища.

Графік роботи магазину погоджено виконавчим комітетом селищної ради. Відтак, магазин м`ясної продукції «Стовпинські ковбаси», що розташований за адресою: вул.Грушевського 23с працюватиме щоденно з 07:00 до 20:00год.

«Звичайно ж нам подобається працювати в Іваничах, тому що тут надзвичайно приємні люди. Ми завжди прислухаємось до порад наших покупців і намагаємось зробити все, щоб для наших клієнтів тут було максимально комфортно. Тому у нас завжди якісна та свіжа продукція, а також широкий асортимент та й знаходимося ми у зручній для населення локації», - розповідають власники.

Поруч, на першому поверсі приміщення бувшого «Універмагу» розпочав свою роботу ще один новий магазин відомої мережі «EVA» - найбільшої національної мережі магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент косметики, парфумерії, аксесуарів, засобів для догляду за малюками та побутових товарів відомих світових і власних брендів.

«Ми прагнемо бути якомога ближчими до своїх клієнтів, зробити їхні закупи приємними та комфортними. «EVA» активно відкриває нові магазини, запроваджує інноваційні сервіси. Мережа наших магазинів здебільшого знаходиться у великих містах. Ми вже давно були зацікавлені виходом на Іваничівський ринок, шукали відповідне приміщення», – розповідає керівництво мережі «EVA».

До слова, завдяки новим приватним підприємцям, для місцевих жителів з`явились нові робочі місця.

Успіху та процвітання бізнесу Іваничівської громади!

Адже, успішні підприємці - успішна громада!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора