A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулась чергова 13 сесія Іваничівської селищної ради

Дата: 24.12.2021 15:06
Кількість переглядів: 564

Фото без опису

23 грудня 2021 року в залі засідань Іваничівської селищної ради відбулась чергова 13 сесія Іваничівської селищної ради.

Перед початком засідання до сесійної зали завітали працівники Комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Іваничівської селищної ради із щирими вітаннями та найкращими побажаннями веселих прийдешніх різдвяних свят.

Після урочистої частини селищний голова Лідія Томашевська відкрила засідання сесії. На початку сесії, згідно регламенту, присутні заслухали депутатів з інформацією щодо актуальних питань на їхніх округах.

Окрім депутатів Іваничівської селищної ради, у сесії взяли участь депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч, помічники депутатів, представники зерносушильного комплексу ТЗОВ «Пятидні», представники поліції,  керівництво та працівники комунальних установ селищної ради, начальники та працівники структурних підрозділів селищної ради та місцеві жителі.

Присутні заслухали виступ депутата Волинської обласної ради Андрія Бокоча щодо здійснення ним депутатських повноважень на території Іваничівської ТГ впродовж 2021 року.

Своє роз’яснення щодо ситуації, яка склалась на зерносушильному комплексі ТЗОВ «Пятидні», надали представники цього ж підприємства Петро Марчук та Микола Павлюк. Також вони поінформували, що ними ж планується на наступний рік встановлення захисних екранів задля зменшення концентрації викидів у атмосферне повітря.

Загалом депутати Іваничівської селищної ради розглянули усі питання порядку денного, які попередньо детально обговорювались на засіданнях постійних комісій. Зокрема говорили про бюджет Іваничівської селищної територіальної громади на 2022 рік; про розвиток  культури відділу освіти, культури, молоді та спорту на 2022-2025 роки; про розвиток та фінансову підтримку КНП «Іваничівський ЦПМСД» та КНП «Іваничівська БПЛ» на 2022-2025 роки; про хід виконання Комплексної  програми підтримки учасників антитерористичної операції (операції об’єднаних сил) та членів їх сімей Іваничівської селищної ради на 2021-2025 роки, за  підсумками 2021 року та ін. По кожному з них прийняті відповідні рішення.

Підбиваючи підсумки, Лідія Томашевська подякувала депутатам за спільну та злагоджену роботу та привітала з прийдешніми святами, побажала усім присутнім міцного здоров`я, благополуччя, родинного затишку, миру й добра. «В новому році працюймо й надалі в інтересах Іваничівської громади!», - резюмувала селищний голова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора