A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 15.12.2021 14:10
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

15 грудня 2021 року заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан провела чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на порядок денний якого винесено два питання:

- про моніторинг стану виконання батьківських обов’язків обома батьками, жителями   с. Соснина, стосовно чотирьох малолітніх дітей;

- про неналежне виконання батьківських обов’язків матір’ю, жителькою смт Іваничі, стосовно трьох дітей.

Організаційне забезпечення роботи комісії та підготовку документів здійснено  службою у справах дітей селищної  ради. На засідання комісії  запрошені громадяни, стосовно яких приймались рішення комісії.

Розглянувши перше питання порядку денного, члени  комісії з’ясували, що на даний момент спостерігається позитивна динаміка щодо утримання малолітніх дітей, забезпечення їхніх потреб та умов проживання в сім’ї Н. та В. 

Ретельно вивчивши матеріали по другому питанню порядку денного, члени  комісії з’ясували, що гр. М. свідомо ухиляється від виконання батьківських обов’язків, не створює належних умов для проживання та гармонійного розвитку дітей.

З метою збереження проживання дітей у біологічній родині, недопущення випадку вилучення їх із сім’ї,  члени комісії попередили гр. М. про адміністративну та кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків, ознайомили з підставами відібрання дітей від матері без позбавлення батьківських прав, запропонували допомогу у працевлаштуванні,  зобов’язали матір покращити умови проживання дітей, та прийняли рішення повторно розглянути стан виконання нею батьківських обов’язків стосовно дітей  на засіданні комісії у січні 2022 року.

       Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора