A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

11 грудня 2021 року Іваничівська делегація взяла участь у Форумі "Liberal arts: Лідерство в освіті"

Дата: 13.12.2021 16:30
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

11 грудня 2021 року Іваничівська делегація у складі:  заступника селищного голови з гуманітарних питань Оксани Рубан, директора КЗ «Іваничівський ліцей №2 ім.Юрія Лелюкова» Іваничівської селищної ради Олександри Лободи, директора КЗ «Мишівський ліцей» Іваничівської селищної ради Емілії Левчук та вчителя цієї ж школи Анатолія Пашко, взяли участь у Форумі "Liberal arts: Лідерство в освіті" за підтримки Кабінету міністрів України, та Української академії лідерства.

"Liberal arts: Лідерство в освіті" — форум про те, як сформувати лідера. Найактивніші вчителі з усієї країни мали змогу зустрітися задля нових знань та нетворкінгу та поспілкуватися з провідними експертами країни з освіти та психології про виклики в освіті та сучасні інструменти управління, а також створення бренду ОТГ та залучення можливостей для розвитку. 

Присутні заслухали виступи ТОП-спікерів, присвячені цілісній особистості (емоційному, фізичному та інтелектуальному розвитку), мистецтву комунікації та реформам в освіті, а також нетворкінг, розробка нових освітніх рішень та обговорення, яким має бути вчитель, щоб виховати лідерів нової генерації.

Також вразив високий рівень спікерів та панелістів, виступи ексміністра закордонних справ України Павла Клімкіна, керівника програми практичної політики Олександра Солонтай, голови Національної комісії зі стандартів державної мови Орисі Демської, та народного депутата Вячеслава Рубльова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора