Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

ДЮСШ надаватиме послуги щодо проведення групових занять з фізичної культури та спорту для населення

Дата: 13.12.2021 14:21
Кількість переглядів: 486

Фото без опису

З ініціативи голови Іваничівської селищної ради Лідії Томашевської, днями відбулася зустріч з активними жителями Іванич: депутатом селищної ради Анатолієм Макаровим, Володимиром Рубаном, Олегом Ковальчуком, Миколою Каламуняком, Миколою Панасюком. У даній зустрічі також взяли участь заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан, начальник відділу освіти Іваничівської селищної ради Алла Наумук, в.о. директора КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Іваничівської селищної ради Тетяна Кондратюк та тренер ДЮСШ, депутат селищної ради Іван Палій. Темою обговорення стало питання щодо можливості відвідування місцевими жителями спортивного залу для тренувань з волейболу та футболу.

Оскільки, запрацювало приміщення відновленого спортивного залу Іваничівської дитячо-юнацької спортивної школи за адресою  вул. Незалежності, 14 і вихованці ДЮСШ мають змогу займатися спортивними заняттями в новому залі, то це дало можливість надати послуги щодо занять спортом й для населення.

Керуючись постановою Кабінету Міністрів від 14.04.2009р №356 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися закладам фізичної культури і спорту, що утримуються за рахунок бюджетних коштів», та положенням платних послуг Іваничівськоі дитячо-юнацької спортивної школи, було вирішено надавати платні послуги у КЗ «Іваничівська ДЮСШ» Іваничівської селищної ради в позанавчальний час.

Відтак, буде розроблено спеціальний графік цих тренувань. Та вже із 1 січня вступить в дію проведення групових занять з фізичної культури та спорту  з використанням матеріально-технічної бази ДЮСШ згідно укладених договорів з кожною особою на умовах плати помісячно (абонемент). Спортзал надається для його використання з навчально-виховною метою, для залучення населення до зайняття спортом, їх фізичного розвитку та готовий приймати усіх бажаючих займатись спортивними тренуваннями.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора