A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Профілактичні рейдові заходи рятувальників та соціальної служби продовжуються

Дата: 03.12.2021 16:20
Кількість переглядів: 827

Протягом листопада-грудня керівником відділення Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради Оленою Макарук спільно з інспектором відділу запобігання надзвичайних ситуацій Володимир-Волинського районного управління Головного управління ДСНС у Волинській області Романом Турком проводились профілактичні рейдові заходи по сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах та одиноких людях похилого віку Іваничівської громади.

З жителями селищної ради було проведено бесіди щодо необхідності систематичного перевіряння стану електромереж та необхідності постійного утримання в безпечному стані опалювальних печей, дотримання правил пожежної безпеки в побуті, при користуванні газовим обладнанням, а також роз’яснено порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

В сім’ях СЖО наголосили на постійному контролі батьків за розвагами дітей та навчанні малечі правилам безпеки життєдіяльності.

Також серед громадян було розповсюджено листівки-пам’ятки з основними правилами безпеки та порядком дій на випадок пожеж і надзвичайних ситуацій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь