A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Як згенерувати COVID-сертифікат у застосунку Дія

Дата: 03.12.2021 11:44
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

Як згенерувати COVID-сертифікат у застосунку Дія

Якщо ви вакцинувалися — генеруйте ваш COVID-сертифікат у застосунку Дія вже зараз. Отримати його можна і з ID-карткою, і з паспортом-книжечкою. Потрібно лише авторизуватися через BankID

1 Завантажте Дію та авторизуйтеся.

2 Натисніть «Додати документ» на головному екрані або виберіть «COVID-сертифікати» в послугах.

3 Поставте галочку, щоб надати згоду на передачу медичних даних.

4 І це все. Якщо лікар вніс коректно інформацію про вакцинацію у медичну систему, то ваш документ з?явиться за декілька секунд.

Дуже скоро стартує програма Президента про підтримку українських підприємців. Тільки із «зеленим» сертифікатом про дві дози вакцинації у застосунку Дія ви зможете отримати 1000 грн та витратити її на послуги бізнесу, який найбільше постраждав під час пандемії.

Уже понад 11 млн сертифікатів згенеровано в застосунку Дія. Вони дозволяють людям продовжувати жити звичним життям, подорожувати та почуватися безпечно. Отримуйте свій COVID-сертифікат у застосунку Дія у декілька кліків.

Проєкт реалізований Мінцифрою спільно з Міністерство охорони здоров'я України, НСЗУ Національна служба здоров'я України та за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, проєкту EU4DigitalUA і Програма EGAP, що виконується Фонд Східна Європа та фінансується Швейцарією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора