A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Управлінням житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації проведено аналіз тарифів

Дата: 01.12.2021 15:57
Кількість переглядів: 416

Фото без опису

Управлінням житлово-комунального господарства облдержадміністрації проведено аналіз тарифів, рівнів відшкодування їх вартості та фінансових результатів у житлово-комунальній галузі Волинської області за 9 місяців 2021 року в розрізі комунальних підприємств районів і міст.

За підсумками роботи галузі за 9 місяців 2021 року фінансовий стан підприємств області є складним. Більшість підприємств залишаються збитковими – понад 82,1 відсотка підприємств, що надають послуги з водопостачання, 60,7 відсотка підприємств – надавачів послуг з водовідведення, 81,3 відсотка – з теплопостачання.

Одним із підприємств області, що є надавачем таких послуг, та зазнало найбільших збитків за даний період є виробниче управління житлово-комунального господарства Іваничівської селищної ради. Зокрема, 147.6 тис.грн. – із надання послуг водопостачання; 197,8 тис.грн. – послуги з водовідведення. Відтак, й найнижчий рівень відшкодування тарифами вартості житлово-комунальних послуг з водовідведення – 75,6 відсотків.

Водночас, за 9 місяців 2021 року тарифи на послуги із водопостачання та водовідведення у Іваничівській територіальній громаді не переглядались та цьогоріч залишаються сталими. Хоча в більшості міст та селищ Волинської області значно зросла вартість надання таких послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора