Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулось засідання позачергової одинадцятої сесії Іваничівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 26.11.2021 09:26
Кількість переглядів: 835

Фото без опису

25 листопада 2021 року відбулось засідання позачергової 11 сесії Іваничівської селищної ради восьмого скликання.

У роботі сесії, дотримуючись карантинних обмежень, взяли участь депутати селищної ради, керівники структурних підрозділів та комунальних установ селищної ради, представник ЗМІ та активні жителі громади. Також на засіданні сесії селищної ради були присутні начальник відділу поліцейської діяльності №1 (селище Іваничі) Володимир-Волинського РВК ГУ УНП у Волинській області, майор поліції Сергій Головенко та голова Іваничівської селищної територіальної виборчої комісії Володимир-Волинського району Волинської області Олександр Приступа.

Насамперед затвердили порядок денний сесії з врахуванням пропозицій голів постійних депутатських комісій.

Депутати заслухали голову селищної ТВК Олександра Приступу та прийняли рішення про початок повноважень депутата Іваничівської селищної ради VIІI скликання по багатомандатному виборчому округу №6  Будь Катерини Павлівни. Окремими рішеннями депутати влючили Катерину Будь до складу постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності та етики селищної ради, та закріпили за депутатом територію с.Лугове, що знаходиться в межах згаданого виборчого округу.

В ході засідання у зв’язку із змінами у законодавстві затверджені Положення про старосту Іваничівської селищної територіальної громади, Положення про фонд охорони навколишнього природного середовища, створено медичні пункти тимчасового базування на території громади,  внесено зміни до Положення про Центр надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради. Прийнято ряд рішень, що стосуються комунального майна селищної ради.

Депутати визначили відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я Іваничівської селищної ради уповноваженим органом управління  Комунального некомерційного підприємства «Іваничівський центр первинної медико-санітарної допомоги»

На сесії депутати прийняли рішення по декількох питаннях земельного характеру, створили постійну комісію з питань реалізації державної регуляторної політики при Іваничівській селищній раді та внесли зміни до бюджету Іваничівської селищної територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора