A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2021 16:17
Кількість переглядів: 567

У День Гідності та Свободи представники влади та духовенства Іваничівської громади поклали квіти та лампадки до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають».

День Гідності та Свободи символізує відданість України ідеалам і принципам побудови демократичної держави та ідеям свободи.

Цей день установлено «з метою збереження та донесення до сучасного та майбутнього поколінь інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, утвердження ідеалів свободи й демократії, а також віддання шани патріотизму та мужності громадян, які восени 2004-го й у листопаді 2013-го – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибор.

Помаранчева революцію та Революція Гідності –  це акти боротьби за українську державність, за права людини і людську гідність. Це є не лише частина нашої короткої 30-річної історії, пов’язаної з відновленням незалежності. Це продовження великої столітньої історії, коли українці боролися за свою державність, цінності, які роблять нас демократичною, цивілізованою та політичною нацією.

Україна заплатила надзвичайно високу ціну за те, щоб Гідність була першою із чеснот українців, нашої політичної еліти.

Небесна Сотня назавжди лишиться у пам’яті  наступних поколінь. Це наші  справжні герої, що стоять на сторожі української незалежності.

Слава українським Героям!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь