A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Меморандум про співпрацю

Дата: 17.11.2021 10:40
Кількість переглядів: 756

Фото без опису

15 листопада 2021 року між Іваничівською селищною радою та Громадською ініціативою «Prozorra Волинь», яка діє в рамках ГО «Центр Юридичної допомоги» підписано Меморандум про співпрацю.

Сторони в межах Цього Меморандуму домовились вживати спільних зусиль щодо підвищення прозорості, ефективності та контролю під час здійснення публічних закупівель Іваничівською громадою.

В рамках Меморандуму за кошти проєкту буде здійснюватися аналіз проведених замовником закупівель та розроблено відповідні Рекомендації про те, як підвищити ефективність закупівель. З метою підвищення професійного рівня фахівців, буде проведено безкоштовні вебінар, семінар із залученням провідних українських експертів із публічних закупівель та здійснюватиметься безкоштовне консультування протягом місяця з дня проведення семінару.

Даний Меморандум набирає чинності з дати його підписання обома Сторонами та діє до 30 квітня 2022 року з можливістю продовження. Сторони зобов`язуються підтримувати ділові контакти та вживати всіх необхідних заходів для забезпечення ефективності та розвитку ділових стосунків, сприяти розвитку співробітництва для досягнення зазначених в цьому Меморандумі цілей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора