A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Селищний голова Лідія Томашевська привітала Іваничівську чемпіонку світу із боротьби вільної!

Дата: 10.11.2021 16:47
Кількість переглядів: 475

 

9 листопада селищний голова Лідія Томашевська провела зустріч із чемпіонкою світу з боротьби вільної U23 у ваговій категорії 72 кг Анастасією Алпєєвою та привітала Іваничівську спортсменку із перемогою. Даний чемпіонат проходив 3-5.11.2021 року у місті Белград Сербія, де Анастасія поборовши представницю Франції Кендру Августину Даше на борцівському килимі, здобула першість.

У вітальному слові селищний голова відзначила спортивні успіхи Анастасії, яка вчергове гідно представила нашу країну на всесвітньому рівні та побажала гарних перспектив у подальшій спортивній кар’єрі, нових цілей і нових досягнень та лише приємних подій у житті.

Анастасія Алпєєва народилась в смт Іваничі Іваничівського району Волинської області. У 10 років тато привів Анастасію на секцію вільної боротьби під керівництво тренера і наставника Івана Палія. Після 8-го класу вона поступила у Львівське училище фізичної культури, продовжувала тренуватися. Два роки тому виконала норматив кандидата у майстри спорту міжнародного класу із боротьби вільної. На даний час являється вихованкою Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Анастасія Алпєєва - неодноразова призерка та переможниця чемпіонатів України та призерка Європи! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора