A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Проведено спільний профілактичний захід щодо соціально-правового захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 10.11.2021 09:38
Кількість переглядів: 312

 Фото без опису

09 листопада 2021 року начальником служби у справах дітей селищної ради Жанною Гринюк спільно із представниками органів Національної поліції Володимиром Семенюком та Іванною Атлас проведено профілактичний рейд на території селища Іваничі, сіл Мишів, Менчичі, Соснина, з метою організації роботи в осінньо-зимовий період щодо соціально-правового захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, недопущення випадків загрози їх життю та здоров’ю.

В ході проведення заходу з'ясовано рівень забезпечення життєвих потреб 19 дітей, які виховуються у 5 сім'ях, та перебувають на постійному контролі в службі у справах дітей селищної ради по причині ухилення батьків від виконання батьківських обов’язків.

Встановлено, що в трьох родинах виконуються попередньо надані рекомендації. Батьки, знаючи, що перебувають під наглядом, відчуваючи, що долею їх дітей постійно цікавляться,  намагаються не зловживати алкогольними напоями, покращити побут і зробити все можливе, щоб діти жили разом із ними.

В двох сім’ях батьків, які продовжують зловживати алкогольними напоями, попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків. На жительку с. Соснина складено адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП. 

З усіма батьками проведено консультації та бесіди щодо необхідності дотримання санітарних норм в помешканнях, карантинних обмежень та проведення щеплень.

За результатами здійснених інспектувань, складено акти обстеження умов проживання дітей, які долучено до їх  особових справ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора