A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання селищного голови з нагоди всеукраїнського дня працівників культури і майстрів народного мистецтва та дня української писемності та мови

Дата: 09.11.2021 11:08
Кількість переглядів: 385

Фото без опису

 

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Іваничівської громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Це свято талановитих людей, які є носіями  національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, краса яких втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва. Свято тих - для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами.

Вдячна вам за активну культурно-просвітницьку діяльність, розвиток народної творчості нашої громади. Ваша натхненна праця – великий внесок у  відродження української національної культури, збереження і розвитку джерел духовності, яка  сприяє об’єднанню нації, формуванню національної пам’яті й ідентичності. Ви даруєте людям радість, несете щирі почуття до кожного серця, кожної душі, а разом з тим примножуєте велич нашого краю, зберігаєте автентичність нашої культури.

Бажаю вам міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного тепла,невичерпної наснаги, творчого натхнення і життєвих перемог, мистецьких злетів і реалізації творчих проектів. Хай втіляться в життя всі ваші життєві плани, ідеї і мрії, а кожен день дарує радість!

Символічно, що 9 листопада відзначається ще одне свято нашої культури – День української писемності та мови. Але наше завдання не лише в цей день, а постійно пам’ятати, що любов і повага до української мови об’єднує наш народ. Тож плекаймо в душі любов до рідної мови, а материнське слово нехай буде для всіх нас духовним джерелом життя і оберегом!

З повагою

селищний голова Лідія ТОМАШЕВСЬКА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора