A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 27.10.2021 12:23
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

27 жовтня 2021 року заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан провела чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на порядок денний якого винесено два питання:

- про стан виконання батьківських обов’язків обома батьками, жителями   с. Соснина, стосовно чотирьох малолітніх дітей;

- про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. 

Організаційне забезпечення роботи комісії та підготовку документів здійснено  службою у справах дітей селищної  ради. На засідання комісії  запрошені громадяни, стосовно яких приймалось рішення комісії.

Ретельно вивчивши матеріали по першому питанню порядку денного, члени  комісії з’ясували, що батьки Н. та В. свідомо протягом останніх місяців ухиляються від виконання батьківських обов’язків, зловживають алкогольними напоями, не створюють належних умов для проживання та гармонійного розвитку малолітніх дітей.

З метою збереження проживання дітей у біологічній родині, недопущення випадку вилучення їх із сім’ї,  члени комісії попередили батьків про адміністративну та кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків, ознайомили з підставами для позбавлення батьківських прав,  зобов’язали матір пройти курс лікування від алкогольної залежності, покращити умови проживання дітей, та прийняли рішення повторно розглянути стан виконання батьківських обов’язків батьками стосовно малолітніх дітей  на засіданні комісії у грудні цього року.

Окрім того, комісією було розглянуто та затверджено 4 індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора