A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулась робоча зустріч громад-партнерів

Дата: 27.10.2021 11:59
Кількість переглядів: 385

Фото без опису

26.10.2021 року за сприяння некомерційного товариства Engagement  Global та Сервісної служби «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) відбулась онлайн-зустріч представників  громади Іваничі та Ерцхаузен.  Метою даної зустрічі було налагодження контактів та обмін досвідом між лікарями з обох країн. Участь у заході взяли селищний голова Лідія Томашевська,   представники КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня» - медичний директор Руслан Шевчук та лікар ультразвукової діагностики Віталій Гуменюк, депутат Володимир-Волинської районної ради Інна Хільковець та начальник відділу соціально-економічного розвитку та інфраструктури Іваничівської селищної ради Наталія Мазурок. Громаду Ерцхаузен представляли  координатор проекту «Пакет солідарності громад для подолання пандемії коронавірусу»  Хубертус Рідл та лікар Ірен Манкоф.

Предметом обговорення стала ситуація, яка склалась в обох країнах у зв’язку з пандемією коронавірусної хвороби. Цікавими та змістовними були запитання та відповіді лікарів-практиків. Зокрема вони ділились досвідом  у галузі акушерства, гінекології та УЗД-діагностики, обговорювали питання вакцинації та протидію коронавірусним захворюванням.

 Загалом дана зустріч була досить пізнавальною та корисною. Представники  обох громад домовились про ряд настуних зустрічей лікарів КНП «Іваничівська БПЛ» з колегами з німецького міста Дармштадт.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора