Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Нарада керівників закладів освіти громади

Дата: 21.10.2021 13:06
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

21 жовтня 2021 року начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради Аллою  Наумук та головним спеціалістом відділу Світланою Король  було проведено он - лайн нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти громади.

Під час  он - лайн зустрічі  було порушено питання  про початок опалювального сезону, особливості роботи  шкіл  в умовах «помаранчевої карантинної зони», про завершення процесу вакцинації працівників закладів освіти (станом на 21.10.2021 – 92%).

Також керівники шкіл обговорили питання проведення І етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, реєстрацію педагогів на Всеукраїнський конкурс «Учитель року -2022» та участь вчителів в обласній виставці дидактичних і методичних  матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині».

Начальник відділу подякувала педагогам Іваничівського ліцею №1 за підготовку учнів до участі в обласних предметних турнірах, адже наші юні ерудити мають два призові місця  в турнірах юних правознавців та математиків.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора