A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

До опалювального сезону готові

Дата: 20.10.2021 10:13
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

Усі заклади освіти Іваничівської селищної ради готові до опалювального сезону.

Відділом освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради пророблено великий об’єм роботи по підготовці котелень шкіл та дитячих садочків до опалювального сезону.

Зокрема, було проведено повірку манометрів та газосигналізаторів, операторами газових котелень та кочегарами пройдено навчання, здійснено поточний ремонт котелень та паливних, придбано і встановлено новий газовий котел в Мишівському ЗДО.

Разом з тим, виконуючі вимоги нормативно - правових актів у сфері газопостачання, щодо встановлення засобів передачі комерційних вузлів обліку природного газу (ПДПД), виготовлено проектну документацію, придбано та встановлено такі засоби в газових котельнях Іваничівського ліцею №1 та Мишівського ліцею.

Для закладів дошкільної освіти опалювальний сезон розпочався з 10 жовтня 2021 року, заклади загальної середньої освіти, що опалюються альтернативними видами палива теж розпочали опалювальний сезон з10 жовтня, а заклади, що опалюються природним газом (враховуючи канікули) -  з 25 жовтня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора