A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Урочистості до дня захисників та захисниць України

Дата: 13.10.2021 18:13
Кількість переглядів: 767

Фото без опису

Напередодні свята захисників і захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та дня українського козацтва в КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» відбулися урочистості.

День захисників і захисниць України - це свято радісне і водночас сумне, яке вшановує бойовий подвиг та героїзм захисників України  та пам’ять тих захисників-воїнів, хто загинув, захищаючи територіальну цілісність України.

Шанованими гостями на заході були захисники України, які виконували військовий обов’язок на сході держави, матері учасників бойових дій та матері, чиї сини  загинули за незалежність та територіальну цілісність України.

Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисників і захисниць України   привітав усіх присутніх у залі митрофорний протоієрей, благочинний Володимир-Волинської єпархії, настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій. 

До привітань долучилася селищний голова Лідія  Томашевська, яка вручила учасникам АТО/ООС вітальні листівки та сертифікати. 

Привітав зі святом та подякував усім матерям, які виростили справжніх  захисників України,  начальник третього відділу Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Полянко.

Учасник АТО Петро Нагайовський поділився спогадами про військову  службу на сході України та подякував всім бійцям – захисникам України.

З вітальними  словами виступила мати захисника, учасника бойових дій Неоніла Іванчук.

В програмі концерту прозвучали музичні композиції у виконанні працівників КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» та працівників Іваничівської дитячої музичної школи.

Також всі присутні мали змогу відвідати оновлений Іваничівський історичний музей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора