A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Майстер-клас із вирощування та догляду за рослинами

Дата: 01.10.2021 20:11
Кількість переглядів: 361

Похмура осінь тішить око  різнобарв'ям квітів на городі Ольги та Романа Пасічників. Вже 7 років вони вирощують хризантему мультифлору . В той час, коли актуальна тема збору урожаю картоплі та інших овочів,  Роман, до слова, військовослужбовець, який захищав Україну,  викопує із землі величезні  букети.

А почалося все з того, що  Ольга посадила для себе кілька пагінців, а виросли гарні кулясті  композиції.  Залишки вирішила продати. А на наступний рік висадила більшу площу – і затягнула квіткова краса аж на 30 соток… Сьогодні сім’я Пасічників  викохує (бо інакше не скажеш про цей квітковий рай)  біля 30 сортів хризантем та реалізує на ринках нашого регіону.

З метою популяризації самозайнятості та в рамках реалізації проєкту “Територія майстерності” для жителів Іваничівської територіальної громади  Ольга Пасічник провела майстер-клас із вирощування та догляду за  цими рослинами. Розповіла де найкраще купувати посадковий матеріал, коли висаджувати, як поливати, доглядати, обробляти. Господиня наголосила, що її квіти вирощені у горшках, із закритою кореневою системою, тому при пересадці  не будуть травмуватися. Діаметр куща виростає від кількох сантиметрів до одного метра. Є на “клумбі”  і трьохкольорові кущики, і однотонні, і ранні, і геть пізні, що цвітуть до снігопадів. Праця біля квітів зовсім не легка, потребує багато енергії, знань і, звісно, любові до улюбленої справи. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь