A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

22 вересня відбулось засідання чергової 09 сесії Іваничівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 23.09.2021 16:49
Кількість переглядів: 714

Фото без описуВ ході даної сесії депутати розглянули та прийняли відповідні рішення з питань, які були внесені до порядку денного та попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій. А саме:

 

- Про внесення змін до Регламенту Іваничівської селищної ради.

- Про внесення змін до Програми підтримки військовослужбовців та мобілізованих громадян Іваничівської селищної ради на 2019-2021 роки.

- Про внесення змін до Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції (операції об’єднаних сил) та членів їх сімей Іваничівської селищної ради на 2021-2025 роки.

- Про збільшення статутного капіталу та затвердження Статуту Виробничого управління житлово-комунального господарства у новій редакції.

- Про надання дозволу Виробничому управлінню житлово-комунального господарства на відчуження основних засобів.

- Про внесення змін в рішення Іваничівської селищної ради від 18.12.2019 року № 45/19 «Про утворення старостинських округів Іваничівської селищної ради».

- Про організацію харчування у закладах загальної середньої освіти Іваничівської селищної ради у 2021-2022 навчальному році.

- Про розмір батьківської плати та звільнення від плати за навчання дітей у комунальному закладі «Іваничівська дитяча музична школа» Іваничівської селищної ради Волинської області.

- Про утворення відділення соціальної роботи та внесення змін до структури та штатної чисельності Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради.

- Про передачу комунального майна в оперативне управління.

- Про створення та функціонування групи продовженого дня.

- Про внесення змін до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року          № 3/10 «Про бюджет Іваничівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

- Про депутатський запит Бонюк К.В.

- Про внесення змін до рішення селищної ради від 05.03.2021 року № 4/19 «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад».

- Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Іваничівської селищної ради на 2019-2021 роки.

- Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин на території Іваничівської селищної ради на 2019-2021 роки.

- Земельні питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора