A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 15.09.2021 09:42
Кількість переглядів: 911

Фото без опису14 вересня 2021 року заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан провела чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на порядок денний якого винесено наступні питання:

     -   про  неналежне виконання батьківських обов’язків гр. С., жителем села Мишів, стосовно малолітніх дітей;       

      - про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. 

Організаційне забезпечення роботи комісії та підготовку документів здійснено  службою у справах дітей селищної  ради.

З метою об’єктивного, повного та всебічного розгляду питання про стан виконання батьківських обов’язків гр. С. стосовно п’яти малолітніх дітей, на засідання комісії запрошені  гр. С., староста Мишівського старостинського округу Надія Стежко.

Члени комісії з питань захисту прав дитини ретельно вивчили документи, зібрані працівниками служби у справах дітей селищної ради,   уважно вислухали пояснення батька  щодо ситуації, яка склалась в його сім’ї,  з’ясували  думку  старости Мишівського старостинського округу Надії Стежко щодо можливих варіантів позитивної динаміки в даній родині,  активно висловлювали свої судження. З метою  захисту прав та законних інтересів малолітніх дітей, гр. С. надано термін до 15 листопада цього року створити належні умови для проживання дітей.

Окрім того, комісією було розглянуто та  затверджено 10 індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора