A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Святкування 9-ї річниці мережі ЦНАП

Дата: 06.09.2021 15:16
Кількість переглядів: 1081

Фото без описуІз набранням чинності 06 вересня 2012 року Закону України «Про адміністративні послуги» визначено правові засади реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг. На сьогодні центри надання адміністративних послуг – ключова точка доступу громадян до послуг та взаємодії з державою.

Враховуючи статистичний моніторинг функціонування центрів надання адміністративних послуг мережа ЦНАП в Україні нараховує 2337 точок доступу до адмінпослуг, з них 984 ЦНАП, 105 територіальних підрозділів, 1224 віддалених робочих місць адміністраторів та 24 мобільних ЦНАП.

З нагоди 9-ї річниці прийняття Закону України «Про адміністративні послуги» секретар селищної ради Володимир Сарабуна та керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Валентина Бабусюк привітали працівників центру надання адміністративних послуг апарату селищної ради: начальника відділу – Ірину Кузьмук та адміністраторів – Ганну Новосад, Катерину Панасюк з професійним святом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора