A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Свято Першого дзвінка

Дата: 02.09.2021 10:18
Кількість переглядів: 882

Фото без описуСьогодні, 01 вересня 2021 року,  у закладах загальної середньої освіти Іваничівської селищної ради пролунав перший дзвінок, який сповістив про початок 2021-2022 нового навчального року.

Свято зустрічі зі школою, своїми вчителями та однокласниками. Для учнів перших класів, це величне свято, тому що вони переступили поріг школи вперше, для одинадцятикласників теж особливе свято, бо це останній шкільний першовересень. Представники Іваничівської селищної ради мали можливість особисто привітати усіх присутніх зі святом, подякувати наставникам та батькам за велику підтримку, яку батьки надали під час підготовки до початку нового навчального року.

Зокрема, голова Іваничівської селищної ради Лідія Томашевська, заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради Алла Наумук побували на святі в комунальному закладі «Іваничівський ліцей №1»; секретар ради Володимир Сарабуна – в комунальному закладі «Мишівський ліцей»; заступник селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів Віктор Березюк – в комунальному закладі «Іваничівський ліцей №2 імені Юрія Лелюкова»; керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Валентина Бабусюк – в комунальному закладі «Соснинський ліцей імені Сергія Байдовського».

Нехай навчальний процес принесе не тільки величезну користь, а й радість від осягнення мудрості, цікавого та пізнавального навчання і роботи, успіхів і різноманітних відкриттів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора