Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Серпневі зустрічі педагогічних працівників Іваничівської громади

Дата: 30.08.2021 16:14
Кількість переглядів: 1450

Фото без описуВ переддень   1 вересня традиційно відбулися  засідання методичних об’єднань  педагогічних працівників закладів освіти в приміщенні КЗ «Іваничівський ліцей №1», а 30 серпня 2021 року в приміщенні «Центру культури,спорту  та дозвілля» відбулася серпнева  конференція.

 

З  вітальним словом до освітян звернулася селищний голова Лідія Томашевська, яка  подякувала всім працівникам закладів освіти громади та батькам за підготовку до нового навчального року та озвучила плани на перспективу, щодо покращення матеріально - технічної бази  шкіл та дитячих садочків.

 

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Алла Наумук   підвела підсумки роботи закладів освіти та окреслила основні орієнтири діяльності на 2021-2022 навчальний рік.

 

Вихователі закладів дошкільної освіти, керівники установ та педагоги піднімали важливі питання  організації освітнього процесу: новий Державний стандарт дошкільної освіти, підсумки роботи НУШ, інклюзивна освіта, організація дистанційного навчання та харчування, підсумки ЗНО- 2021.

 

Про роботу первинної профспілкової організації  працівників освіти і науки Іваничівської селищної ради прозвітувала її голова Ніна Лях.

 

Із заключним словом до присутніх звернулася заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан, яка привітала усіх з початком нового навчального року та побажала усім здоров’я,успіхів та миру. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора