A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вшанування пам’яті захисників України

Дата: 29.08.2021 15:53
Кількість переглядів: 725

Фото без опису29 серпня у День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України біля пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають» відбулася година вшанування та панахида за загиблими.

Вшанувати пам’ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули на Донбасі, зникли безвісти та померли від ран, прийшли їхні матері, батьки, дружини та діти, бойові побратими, представники духовенства, влади та громадськості.

Поминальну панахиду за загиблими відслужили митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій та отець Василь, настоятель парафії Стрітення Господнього смт Іваничі отець Ігор.

Присутні долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання, схиливши голови у скорботі та шані до загиблих.

Схвилював та зворушив усіх виступ Любові Романюк, матері загиблого на сході України Валерія Янчука. Зі словами підтримки та вдячності звернулися до сімей загиблих захисників України в. о. начальника третього відділу Володимир-Волинського районного центру комплектації та соціальної підтримки, підполковник Олександр Плужник та селищний голова Лідія Томашевська.

На завершення учасники заходу поклали квіти та лампадки до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора