A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Проведено профілактичний захід

Дата: 11.08.2021 09:25
Кількість переглядів: 830

З метою забезпечення реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, всебічний розвиток та виховання в сімейному оточенні, що ґрунтуються на забезпеченні найкращих інтересів дитини,        10 серпня 2021 року начальником служби у справах дітей селищної ради Жанною Гринюк спільно із представниками органів Національної поліції Володимиром Семенюком та Вадимом Мельничуком  проведено профілактичний рейд на території селища Іваничі та села Менчичі.

 

У ході проведення заходу обстежено умови проживання 5 сімей, діти яких перебувають на обліку та контролі служби у справах дітей селищної ради, проаналізовано умови проживання, виховання та розвитку дітей. З батьками проведено необхідні консультації та бесіди щодо здорового способу життя, створення належних умов для виховання дітей, виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарних норм в помешканнях та дотримання вимог карантину, з’ясовано рівень підготовки дітей до нового навчального року.

 

Складено акти обстеження умов проживання родин, надано відповідні рекомендації, вказано терміни щодо усунення недоліків.

 

Попереджено трьох батьків про адміністративну відповідальність за ухилення від виконання батьківських обов’язків.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь