A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 05.08.2021 20:04
Кількість переглядів: 821

05 серпня 2021 року відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету  Іваничівської селищної ради. Організаційне забезпечення роботи комісії  та підготовку документів здійснено службою у справах дітей селищної ради.

На порядок денний винесено такі питання: про визначення місця проживання малолітньої дитини; про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

З метою об’єктивного та всебічного розгляду питання щодо визначення місця проживання малолітньої дитини, на засідання комісії запрошені батьки дитини. Мати дитини на засідання комісії не з’явилась, хоча була належним чином повідомлена про час та місце проведення комісії, зі сторони батька  на засіданні комісії була присутня його адвокат.

Члени комісії  ретельно вивчили документи з розгляду зазначеного питання, зібрані службою у справах дітей селищної ради, активно висловлювали свої судження, при прийнятті рішення керувались законодавчими актами в сфері охорони дитинства.

Виходячи з необхідності забезпечення якнайкращих інтересів дитини, комісія рекомендувала виконавчому комітету Іваничівської селищної ради прийняти рішення про визначення місця проживання дитини з батьком, так як саме він протягом тривалого часу займається вихованням дитини та матеріально її забезпечує. За результатами розгляду цього питання підготовлено проект рішення виконавчого комітету селищної ради.

Також на засіданні комісії розглянуто та затверджено 8 індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь