A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Проведено профілактичний захід

Дата: 04.08.2021 17:26
Кількість переглядів: 943

Фото без описуЗ  метою створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї, підтримки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, захисту прав дітей у таких сім’ях, запобігання їх безоглядності, безпритульності, правопорушенням серед неповнолітніх          4 серпня 2021 року начальником служби у справах дітей  селищної ради Жанною Гринюк  спільно з поліцейським офіцером громади Володимиром Семенюком  проведено черговий профілактичний рейд на території селища Іваничі, сіл Древині, Мишів, Соснина.

 

В ході проведення рейду обстежено умови проживання 13 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та проживають у 4-х сім’ях. На момент обстеження у батьків відсутні ознаки алкогольного сп’яніння, умови проживання дітей задовільні, продукти харчування наявні.

 

За результатами інспектування сімей складено акти обстеження умов їх проживання, з батьками та дітьми проведено профілактичні бесіди, надано рекомендації щодо раціонального використання коштів державної соціальної допомоги та підготовки дітей до нового навчального року.

 

Відповідно до пункту 52 Порядку провадження органами опіки та піклування  діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України  від 24 вересня 2008 року №866, обстежено умови проживання дитини-сироти в сім’ї опікуна. Порушень прав та законних інтересів статусної дитини не виявлено.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора