A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Зустріч з користувачами приміщень колишніх колективних сільськогосподарських підприємств

Дата: 11.06.2021 15:59
Кількість переглядів: 819

Фото без опису11 червня 2021 року під головуванням голови селищної ради Томашевської Лідії Михайлівни за участю заступника голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів Березюка Віктора Григоровича, начальника юридичного відділу Дицьо Ігоря Юрійовича відбулась зустріч з користувачами приміщень колишніх колективних сільськогосподарських підприємств.

На сьогоднішній день на території громади розташовані господарські та виробничі приміщення колишніх колективних сільськогосподарських підприємств, які фактично використовуються громадянами без правовстановлюючих документів.

В ході зустрічі обговорено питання щодо оформлення права власності на відповідні приміщення та земельні ділянки, розташовані під даними приміщеннями.

Учасники зустрічі висловили свої пропозиції щодо порушених питань та запевнили про оперативне оформлення документів про право власності на приміщення колишніх колективних сільськогосподарських підприємств, які фактично ними використовуються та земельні ділянки, розташовані під цими приміщеннями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора