A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулось засідання чергової 6 сесії Іваничівської селищної ради

Дата: 04.06.2021 22:21
Кількість переглядів: 1112

Відбулось засідання чергової 6 сесії Іваничівської селищної ради. На сесії були присутні депутати та працівники Іваничівської селищної ради, керівники комунальних установ селищної ради та запрошені.

З ініціативи депутата селищної ради Ярослава Когута прийнято звернення депутатів селищної ради щодо ремонту дорожнього покриття на вул.Львівська в смт.Іваничі та с.Долинка до голови Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка, голови Волинської обласної ради Григорія Недопада, голови Володимир-Волинської районної державної адміністрації Юрія Лобача, голови Володимир-Волинської районної ради Віктора Хиця, начальника Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області Оксани Грицюк.  При розгляді цього питання у сесійній залі були присутні представники  жителів цих вулиць, які взяли активну участь в обговоренні.

На сесії підтримано звернення до голови обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка, голови Володимир-Волинської районної державної адміністрації Юрія Лобача, керівництва регіональної філії «Львівська залізниця» АТ «Українська залізниця» та виробничого структурного підрозділу «Рівненська дирекція залізничних перевезень» щодо необхідності відновлення руху потягів Ковель-Львів та Ковель-Червоноград, які курсували через смт Іваничі та село Іванівка, зініційоване депутатом селищної ради Наталією Мазурок. Дане звернення адресоване Народному депутату України Ігорю Гузю. 

Депутат селищної ради Людмила Бойко зініціювала звернення до керівництва держави, яке підтримали депутати, щодо створення реабілітаційних постковідних центрів в Україні.

Керівництвом КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня» опрацьовано з   обласною державною адміністрацією питання завершення будівництва стаціонарного корпусу другого поверху під  реабілітаційний постковідний центр, у разі введення в експлуатацію якого буде надана можливість отримувати реабілітацію після перенесеного захворювання коронавірусної хвороби (COVID-19) у важкій формі не лише жителям Іваничівської територіальної громади, а й сусідніх територіальних громад.

На сесії селищної ради прийнято рішення про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости Іваничівської селищної ради та внесено зміни до Переліку регуляторних актів на 2021 рік, які стосуються подальшого розгляду та обговорення з громадськістю  Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності та Положення про розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Іваничівської селищної ради. 

Депутати підтримали запропонований проект рішення «Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації» та окремим рішенням сесії визначили, що першочергово шляхом продажу через електронну торгову систему, підлягають наступні об’єкти комунальної власності: нежитлове приміщення площею 263,2 м.кв. (смт Іваничі, вул. Львівська, 12), столярний цех площею 136,9 м.кв. (смт Іваничі, вул. Залізнична, 41), насосна 7,1 м.кв. (смт Іваничі, вул. Залізнична, 41), заправка 10,3 м.кв. (смт Іваничі, вул. Залізнична, 41), приміщення бувшої Іваничівської центральної лікарні (інфекційне відділення) площею 234,7м.кв. (смт Іваничі, вул. Грушевського, 34б).

Приватизація цього майна дасть можливість збільшити надходження до бюджету розвитку селищної ради.

Обговорено питання договірних земельних відносин між селищною радою та фермерським господарством «АРК», під час якого були присутні керівництво релігійної громади християн віри Євангельської «Ковчег» з м. Нововолинськ в особі Олександра Дудіка та представник інтересів господарства Олександр Бакун.

Депутатами внесено зміни в Регламент роботи Іваничівської селищної ради, до Програми забезпечення особистої безпеки громадян, підтримання публічного порядку та публічної безпеки, в т.ч. безпеки дорожнього руху на території  Іваничівської ОТГ, а також протидії злочинності на 2019-2023  роки, затверджено Програму розвитку архівної справи на території Іваничівської селищної ради на 2021-2025 роки.

Проект рішення селищної ради «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для рибогосподарський потреб та проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки водного фонду разом з водним обєктом, що на ній розташований» та проект рішення селищної ради «Про відмову в укладенні на новий строк договору оренди землі ФГ «АРК» при голосуванні не знайшли підтримки депутатів.

Депутатами селищної ради прийнято ряд рішень з питань земельного характеру.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь