A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

У дитячій музичній школі пролунав  останній дзвоник

Дата: 02.06.2021 17:03
Кількість переглядів: 1540

 

02 червня 2021 року в приміщенні Іваничівської  дитячої музичної школи відбулося свято Останнього дзвоника та випуск  вихованців закладу.

 

В гості до випускників завітали заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан та начальник гуманітарного відділу Світлана Король.

 

Цього року Іваничівську  дитячу музичну школу закінчили 17 юнаків та дівчат, серед яких призери та переможці обласних та всеукраїнських дистанційних конкурсів.

 

Викладачі школи та учні  привітали випускників із врученням свідоцтв про закінчення Іваничівської  дитячої музичної школи теплими щирими словами та  виступами юних музикантів.

Від імені батьків до присутніх звернулася мама випускниці Олена Іванівна Шумик, яка подякувала викладачам закладу за їх  невтомну  працю,за їх ентузіазм, піклування про учнів, за любов до музики, яку привили дітям, а випускникам – пронести цю любов через усе своє життя.

 

З напутніми словами до випускників школи та словами вдячності колективу Іваничівської  дитячої музичної школи та батькам  звернулися  заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан та начальник гуманітарного відділу Світлана Король.

 

Директор школи Тетяна Шиманська  вручила свідоцтва про закінчення школи  учням – випускникам та побажала їм втілити свої мрії  в життя.

 

Останній дзвоник сповістив про закінчення навчального року для вихованців музичної школи.

 

А на завершення заходу  педагогічний та учнівський колективи подарували святковий концерт.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь