A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Свято останнього дзвоника

Дата: 01.06.2021 09:29
Кількість переглядів: 943

Фото без описуСьогодні, 31 травня 2021 року,  у закладах загальної середньої освіти Іваничівської селищної ради пролунав останній дзвінок, який сповістив про початок літніх канікул для учнів та початок нового життєвого шляху для випускників. Представники Іваничівської селищної ради мали можливість особисто привітати усіх присутніх зі святом, подякувати наставникам та батькам за виховання молодого, перспективного покоління.

Зокрема, голова Іваничівської селищної ради Лідія Томашевська побувала на святі в комунальному закладі «Іваничівський ліцей №1», заступник селищного голови Віктор Березюк – в комунальному закладі «Мишівський ліцей», заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан – в комунальному закладі «Іваничівський ліцей №2 імені Юрія Лелюкова», начальник гуманітарного відділу Світлана Король – в комунальному закладі «Соснинський ліцей імені Сергія Байдовського».

«Останній дзвоник у школі – це і водночас перший крок до дорослого життя для кожного випускника. У ньому віддзеркалюються і радість наближення канікул, і задоволення, гордість за досягнуті успіхи, і всім зрозуміла печаль від розставання зі школою. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна і щаслива пора, й починається самостійне доросле життя» – зазначила в своєму виступі Лідія Томашевська.

В добру путь випускники! Нехай завершення шкільного життя стане для кожного з вас початком нових досягнень в усіх починаннях, нехай щастить!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора