Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Участь у фестивалі учнівської творчості, присвяченому Міжнародному дню захисту дітей

Дата: 31.05.2021 10:46
Кількість переглядів: 679

Фото без опису

30 травня 2021 року у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки м. Луцька відбувся обласний багатожанровий фестиваль учнівської творчості, присвячений Міжнародному дню захисту дітей, «Дитинства світ у наших руках».

Участь у фестивалі взяли начальник гуманітарного відділу Іваничівської селищної ради Світлана Король, директор КЗЗСО «Іваничівський ліцей №2 імені Юрія Лелюкова» Олександра Лобода, заступник директора з виховної роботи КЗЗСО «Іваничівський ліцей №1» Жанна Завадська та заступник директора з виховної роботи «Іваничівський ліцей №2 імені Юрія Лелюкова» Людмила Тарасіч.

Нінічук Анастасія, учениця КЗЗСО «Іваничівський ліцей №1» прийняла участь у конкурсі малюнків на асфальті «Україна – це ми»,  де здобула І місце. Танцювальний колектив «Паросток»  КЗЗСО «Іваничівський ліцей №1 Іваничівської селищної ради» (керівник Лілія Васага) взяв участь у флешмобі «Дитинство веселкове». Козак Анна та Панасюк Марія, учениці КЗЗСО «Іваничівський ліцей №1 Іваничівської селищної ради» під керівництвом вчителів Ірини Міщишин та Оксани Адамчук провели майстер клас з виготовлення ляльки-мотанки та боді-арт в містечку майстрів «Волинь у творчості дітей». Вокальний ансамбль «Усмішка» (керівник Олександра Лобода) взяв участь у заключному концерті кращих колективів художньої самодіяльності учнів закладів загальної середньої та вихованців позашкільної освіти «Мистецтво без меж».

Всі учасники обласного багатожанрового фестивалю учнівської творчості «Дитинства світ у наших руках» були відзначені грамотами та подяками управління освіти і науки обласної державної адміністрації.

Щиро дякуємо учням та вчителям КЗЗСО «Іваничівський ліцей №1», КЗЗСО «Іваничівський ліцей №2 імені Юрія Лелюкова» за гідне представлення Іваничівської громади на фестивалі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора