A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Проведено профілактичний захід на території села Соснина

Дата: 19.05.2021 08:52
Кількість переглядів: 1204

Фото без описуЗ метою профілактики дитячої бездоглядності та безпритульності, залишення дітей без батьківського піклування, перевірки інформації про неналежне виконання батьківських обов’язків, 18 травня 2021 року начальником служби у справах дітей  селищної ради Жанною Гринюк  спільно з працівниками органів Національної поліції та охорони здоровя здійснено виїзд на територію села Соснина.

 

Комісією  обстежено умови  проживання та виховання малолітніх дітей у 3-х  сім’ях,  де батьки зловживають алкогольними напоями та не забезпечують належного догляду за дітьми. В 2- х сім’ях батькам роз’яснено їхні права та обов’язки щодо виховання дітей, забезпечення належних умов для їхнього проживання, навчання, фізичного, морального розвитку  та  попереджено про адміністративну, кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків. За результатами обстеження умов проживання цих сімей складено відповідні акти.

 

В ході  інспектування  сімї  гр. П. встановлено, що  гр. П.   та її співмешканець  мали чітко виражені ознаки алкогольного сп’яніння. Малолітні діти 2019 р.н. та 2021 р.н. були брудні, занедбані та кволі. З метою попередження загрози їх  життю та здоров’ю, комісією було прийнято рішення про негайне вилучення малолітніх дітей   із сім’ї  та  забезпечено їх тимчасове влаштування до дитячого відділення КНП «Іваничівська центральна районна лікарня» для  проведення та документування медичного обстеження. Питання подальшого влаштування дітей буде розглянуто в терміновому порядку на засіданні комісії з питань захисту прав дитини селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора