A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулась робоча  зустріч  громад-партнерів: Іваничі та Ерцгаузен (Німеччина)

Дата: 18.05.2021 10:25
Кількість переглядів: 962

Напередодні Дня Європи в Україні відбулась робоча  зустріч  громад-партнерів: Іваничі та Ерцгаузен (Німеччина).

 

Враховуючи те, що в обох країнах ще тривають карантинні обмеження, зустріч представників муніципалітетів відбулась онлайн. Першочерговим питанням заходу було знайомство бургомістерки громади Ерцгаузен Клаудії Ланге та Іваничівської селищної голови Лідії Томашевської. В он-лайн зустрічі також взяли участь відповідальний за партнерське об’єднання Губертус Рідл, представник муніципалітету Ерцгаузен Герман-Жозеф Хофсуме, член партнерської організації Хелмут Агне, заступники селищного голови: Віктор Березюк та Оксана Рубан, секретар ради Володимир Сарабуна, начальник відділу соціально-економічного розвитку та інфраструктури  селищної ради  Наталія Мазурок, депутат районної ради Інна Хільковець, депутат селищної ради Ігор Мороз та директор КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня» Алла Баранчук.

 

Присутні обговорили питання співпраці між  українською та німецькою громадами, зокрема підготовку спільної  проектної заявки «Пакет солідарності для подолання пандемії коронавірусу» та можливість реалізації спільних інфраструктурних проектів, а також придбання медичного обладнання для КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня».

Очільники обох громад накреслили подальший план дій щодо розвитку партнерських відносин та визначили дату наступної зустрічі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь