Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання селищного голови з нагоди Міжнародного дня медичної сестри

Дата: 12.05.2021 10:53
Кількість переглядів: 741

Фото без опису

 

Шановні медичні сестри!

 

     З нагоди Вашого професійного свята Міжнародного дня медичної сестри  прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я мешканців нашої громади!

     Ви – добрі феї в білих халатах, рятівниці людського здоров'я, справжні зброєносці лікарів. Без вас робота медичних установ просто не була б можлива. Саме на Вас покладається виконання усіх призначень лікарів, Ваше небайдуже слово відіграє чималу роль у процесі видужання хворого.

Переживаючи період пандемії, Україна, як і увесь світ, зрозуміла неоціненну роль медицини та медперсоналу у житті людства. Медичні сестри закладів медицини Іваничівської громади , пліч-о-пліч з лікарями, протидіють поширенню коронавірусної хвороби, борються за життя та здоров’я , ризикуючи власним.  Ви стали  на передовій у боротьбі з цією недугою, Вам найбільше і найближче випадає спілкуватися з хворими на Covid-19, в той час наражаючи себе та своїх близьких на небезпеку.

Спасибі Вам, чарівні сестри, за те, що ваші плечі витримують всі дані Вам долею і професією тяготи!

Нехай Ваша доброта, чуйність і турбота повертається до Вас сторицею, радує приємними моментами, словами та посмішками людей, яких Ви робите міцніше і щасливіше.

У цей святковий день зичу Вам Божого благословення, здоров’я на многії літа, благополуччя, миру, поваги й терпіння.

 

З повагою Іваничівський селищний голова Лідія ТОМАШЕВСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора