A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

Дата: 08.05.2021 16:17
Кількість переглядів: 1585

Фото без описуМільйони українців 76 років тому своєю хоробрістю, героїзмом та відвагою захищали рідну землю. Через тяжкі бої та мільйони жертв нам вдалося здобути довгоочікувану Перемогу.

 

Відтак, сьогодні, 8 травня 2021 року, у День пам’яті та примирення на Меморіал Слави прийшли представники місцевої влади, громадських організацій, активні жителі селища, щоб пом'янути рідних та близьких, усіх борців за волю України.

 

Присутні низько схилили голови перед кам’яними плитами, на скрижалях  яких викарбувані імена воїнів, що полягли в смертельному бої за визволення рідної землі, вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання. Панахиду за загиблими у роки Другої світової війни  та воїнам сьогодення  відслужили митрофорні протоієреї, настоятелі Свято-Покровського храму отець Андрій та отець Василь.  На завершення заходу в знак шани і вдячності  покладені квіти до підніжжя могил на Меморіалі Слави та до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають». 

 

Ведуча заходу Ірина Приймак подякувала усім за увагу. Побажала миру, добра і терпіння, зазначивши, що обов’язок кожного громадянина України - пам’ятати про велику Перемогу, глибоко шанувати ветеранів війни, учасників українського визвольного руху та жертв нацизму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора