A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Святковий концерт  до Дня матері «Мамина любов»

Дата: 07.05.2021 16:20
Кількість переглядів: 1682

Фото без описуНапередодні  Дня матері, який цього року припадає на 9 травня, у концертному залі Центру культури, дозвілля та спорту відбувся святковий концерт «Мамина любов». Організаторами цього заходу стали  комунальні заклади селищної ради - Центр культури, дозвілля та спорту  спільно з Іваничівською дитячою музичною школою,  Іваничівським ліцеєм №1 та   Іваничівським ліцеєм № 2 імені Юрія Лелюкова.

На початок концерту з вітальним словом до присутніх в залі матерів звернулася селищний голова  Лідія Томашевська, яка подякувала всім присутнім у залі мамам за їхню любов, самопожертву,  щоденну невтомну працю та побажала міцного здоров’я,  радості від дітей та Божої благодаті. 

Щиру подяку та низький уклін  Лідія Томашевська  висловила присутнім у залі матерям Героїв АТО/ООС  - Любові Романюк, Оксані Кривенчук, Орисі Романюк та Софії Дармофал.

Привітав зі святом та висловив подяку матерям за  виховання синів-патріотів України  виконуючий обов’язки військового комісара Іваничівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки,  майор Микола Кобяков.

Найдорожчим та найріднішим людям - матусям  дарували музичні вітання  вокальні ансамблі та окремі виконавці, дитячі танцювальні колективи, ансамблі скрипалів і баяністів, духовий оркестр дитячої музичної школи.

Гучними оплесками дякували глядачі  аматорам за подаровані чудові хвилини свята та відпочинку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора