A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Звернення голови селищної ради з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2021 15:15
Кількість переглядів: 557

Фото без опису

        Шановні ветерани та учасники бойових дій, жителі громади!

 

Українці разом з усією світовою спільнотою вшановують День пам’яті та примирення, 76 річницю Перемоги над нацизмом.

Цей день завжди викликає  почуття радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу перемогу, схиляємо голови перед священною пам’яттю загиблих. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Ми вдячні за приклад мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили у боях за рідну землю.

Висловлюємо безмежну вдячність усім, хто тяжкою працею наближав довгоочікуваний день визволення. Фронтовики та мирні мешканці, які забезпечили надійний тил у буремні воєнні та післявоєнні роки, виявили небачену стійкість, відвагу, мужність і героїзм задля існування зараз нашої держави, задля щасливого майбутнього наступних поколінь.

Самовідданість та мужність тих, хто віддав своє життя за Батьківщину у Другій світовій війні – приклад  патріотизму для нащадків. І нині онуки та правнуки наших визволителів боронять незалежність і суверенітет держави на східному кордоні. Вони гідно наслідують приклад високого патріотичного духу своїх героїчних дідів-прадідів.

Вшануймо ветеранів-фронтовиків, учасників Операції обєднаних сил, які жертвуючи собою, рятували рідну землю від поневолення заради миру. Давайте гідно пам’ятати й пишатися самопожертвою та військовою відвагою воїнів-захисників різних часів і поколінь.

Бажаємо всім захисникам Вітчизни міцного здоров’я на довгі літа, добробуту, родинного тепла та затишку, усіх життєвих благ, мирного неба усім вам і вашим родинам.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям!

 

 

З повагою, селищний голова Лідія Томашевська

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора