A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Державні службовці зобов’язані повідомляти про відкриття валютного рахунка

Дата: 05.05.2021 11:24
Кількість переглядів: 397

Фото без описуПосадові особи органів державної влади та місцевого самоврядування відповідно до положень  Закону України “Про запобігання корупції”  зобов’язані

інформувати про відкриття валютного рахунка, - звертають увагу в секторі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області.

Зокрема, суб’єкт декларування заповнює форму повідомлення про відкриття ним або членом його сім’ї валютного рахунка в установі банку-нерезидента (далі – повідомлення) власноручно, розбірливо, без виправлень, засвідчує повідомлення своїм підписом та надсилає до Національного агентства засобами поштового зв’язку рекомендованим листом з повідомленням про вручення.

Суб’єкт декларування також може подати повідомлення шляхом заповнення електронної форми через персональний електронний кабінет з використанням програмних засобів Єдиного державного реєстру декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.  У такому разі повідомлення в паперовому вигляді не подається.

Подання повідомлення до вище вказаного Реєстру підтверджується листами на електронну пошту суб’єкта декларування та у персональному електронному кабінеті суб’єкта декларування.

                Нагадуємо, що про порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу vl.kor@tax.gov.ua, або за номером телефону у м. Луцьк (0332)777171.

           Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління

ДПС у Волинській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора