A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Проблемні питання з водопостачанням.

Дата: 15.04.2021 16:17
Кількість переглядів: 1035

На особистому прийомі у голови селищної ради Лідії Томашевської у квітні були ряд жителів частини вулиці 8-го Березня, у яких виникли проблеми з водопостачанням (низький тиск води у мережі), що унеможливлює користування водонагрівачами та побутовими приладами. ВУЖКГ смт Іваничі було проведено ревізію водогону (огляд колодців), однак причину низького тиску води на частині водогону усунути не вдалося.

Водогони в смт Іваничі від башні в районі старих приміщень районної лікарні будувалися без проекту, технічні умови на підключення до мережі не надавалися, схема водопроводу відсутня, отже, віднайти усі наявні колодязі неможливо, оскільки будівництво приватних житлових будинків проводилися без розроблення детальних планів територій та проектної документації, що вказує на те, що були відсутні вишукувальні роботи по встановленню існуючих мереж.

При виїзді в обійстя родини, що зверталася по даному питанню, дано доручення повторно провести ревізію мережі на факт можливого виявлення усіх існуючих колодців та  можливого скритого пориву мережі водопостачання.

Комунальна служба селища просить вибачення за тимчасові незручності, які виникли з перебоями у водопостачанні частини житлових будинків по вулиці 8-го Березня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь