Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Депутати ініціюють – селищна рада реагує.

Дата: 15.04.2021 16:02
Кількість переглядів: 1247

Фото без описуНещодавно відбулася робоча зустріч на виборчому окрузі №4 смт Іваничі. Участь в зустрічі взяли селищний голова Лідія Томашевська, заступники голови Оксана Рубан та Віктор Березюк, поліцейський офіцер громади Володимир Семенюк, депутати Іваничівської селищної ради Катерина Бонюк, Олег Новосад та Петро Крась, голови ОСББ, керівники установ та організацій, які розміщені на окрузі.

На зустрічі були порушені питання керівниками ОСББ щодо прискорення виготовлення генерального плану смт Іваничі, участі ОСББ у програмі «ЕНЕРГОДІМ», питання щодо подальшої долі незавершеного будівництва багатоквартирного житлового будинку по вул.. Заводській, виготовлення детального плану для ОСББ з метою оформлення в подальшому документів на землю під житловими будинками.

Дирекцією школи порушувалося питання щодо капітального ремонту вул. Єрьоміна. Селищний голова доповіла, що завершена процедура по відбору переможця по виготовленню проектно-кошторисної документації, проводиться процедура підписання угоди. Після проведення експертизи проектно-кошторисної документації буде розпочата тендерна процедура - відкриті торги щодо визначення переможця безпосередньо на проведення робіт по ремонту вул. Єрьоміна загальною протяжністю 520 м.

Депутати зініціювали об’їзд комунальних доріг, вулиць, дворів частини селища в районі цукрового заводу. Було відмічено, що дороги потребують відповідного поточного ремонту. Селищний голова доповіла, що розпочато процедуру в системі «Прозоро» щодо поточного середнього ремонту доріг селища Іваничі на предмет визначення виконавця даних робіт.

При виїзді на цвинтар смт Іваничі було відмічено, що питання, які ставив настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій щодо зрізання аварійно-небезпечних дерев, частково виконано. Керівник Іваничівського ВУЖКГ Петро Крась обіцяв, що заплановане буде завершено до Пасхальних свят.

Відбулася зустріч з представниками власника цукрового заводу та  керівництвом  ДП "АГРОФІРМА ЛУГА-НОВА" , під час якої було отримано інформацію, що запуск цукрового заводу планується в наступному році. Було обговорено питання благоустрою території та подальшої  співпраці щодо залучення до  експлуатації та утримання доріг комунальної власності Мишівськогого старостинського округу у зимовий період 2021-2022 рр. техніки  ДП "АГРОФІРМА ЛУГА-НОВА"  на договірних умовах.

Депутат Катерина Бонюк ініціювала встановлення дитячого майданчика в районі території колишнього військкомату. Дано доручення відділу земельних відносин, комунального майна та екології та відділу містобудування та архітектури вивчити можливість встановлення майданчика згідно державно-будівельних норм.

Депутат Катерина Бонюк вказала на те, що узбіччя доріг, які є в підпорядкуванні  ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» та Служби автомобільних доріг у Волинській області, які відповідають за утримання доріг державного та місцевого значення, експлуатуються з порушеннями. Жителі вулиці Тарасова зініціювали розчищення узбіч своїми силами. Селищний голова запланувала зустріч з керівництвом даних служб по питанню експлуатації та утримання доріг місцевого та державного значення щодо першочергового поточного середнього ремонту дороги Мишів – Іванівка та Іваничі – Долинка.

Голова проінформувала, що при зустрічі з керівництвом Служби  автомобільних доріг у Волинській обл. було зазначено, що в 2021 році планується проведення капітального ремонту дороги на відрізку Благодатне-Іваничі загальним кошторисом 114 млн грн.., на відрізку дороги по селищу Іваничі – кошторисною вартістю 80 млн. грн.., на відрізку дороги Іваничі – Павлівка – кошторисною вартістю 110 млн. грн.

Народний депутат України Ігор Гузь на одній із останніх робочих зустрічей з головами ОТГ, яка проходила у м. Володимир-Волинський, запевнив, що капітальний ремонт дороги на відрізку Благодатне – Павлівка буде завершено в 2021 році.

По вищезгаданих та інших питаннях селищним головою було дано ряд доручень відділам та структурним підрозділам Іваничівської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора