A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Підсумкова нарада працівників культури

Дата: 09.04.2021 16:23
Кількість переглядів: 942

Фото без опису9 квітня відбулася нарада працівників КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради» по підсумках роботи за 2020 рік, в якій взяла участь заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан.

Директор Центру культури, дозвілля та спорту Алла Наумук детально проаналізувала культурно-просвітницьку роботу філій за звітний період, культурно – дозвіллєву діяльність у соціальних мережах , відзначила успішні досягнення колективів аматорського мистецтва, гуртків, окремих виконавців, бібліотечних установ в обласних конкурсах, які проводилися в дистанційному форматі, інформувала про підготовку до обласного конкурсу професійної майстерності серед клубних працівників «Кращий за професією», наголосила на проведенні Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля та Дня благоустрою».

Заступник селищного голови Оксана Рубан звернула увагу працівників закладів на дотримання карантинних вимог при проведенні культурно-мистецьких заходів з метою запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (СОVID-19).

Заступник директора центру з бібліотечної роботи Лариса Недбайло ознайомила з умовами проведення конкурсів серед бібліотекарів – на кращий онлайн -продукт «Наша славетна землячка: промоція творчості Лесі Українки у бібліотеці», «Бібліотека року 2021».

В ході наради обговорили питання підтримки належного естетичного стану в закладах, проведення косметичних ремонтів та інші робочі питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора