A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Робоча поїздка в Соснинський старостинський округ

Дата: 06.04.2021 11:38
Кількість переглядів: 1881

Фото без описуЗ ініціативи депутатів виборчих округів сіл Соснина та Менчичі Романа Чипинюка, Оксани Денисюк відбулась робоча поїздка керівництва селищної ради за участю поліцейського офіцера громади Володимира Семенюка та  начальника ВУЖКГ смт Іваничі Петра Крася.

Під час зустрічі жителі Соснинського старостинського округу отримали інформацію про джерела наповнення селищного бюджету, зокрема про місцевих платників податків. Піднято питання оформлення земельних ділянок  та майна на території колишнього колгоспного двору та використання без правовстановлюючих документів виділеного пайового майна.

Начальник ВУЖКГ смт Іваничі Петро Крась акцентував увагу на укладенні договорів на водопостачання та вивезення твердих побутових відходів, пояснивши порядок їх розрахунку. Обговорили актуальне питання ремонту комунальних доріг. Присутні із депутатами та активними мешканцями старостинського округу побували на об'єктах колишнього колгоспного двору в селах Соснина та Менчичі. Вкотре  звернута увага присутніх на дотриманні Правил благоустрою, установлених на території Іваничівської селищної ради, приведення земельних ділянок та інших об'єктів благоустрою  до належного санітарного стану.

Селищний голова зазначила, що одними із пріоритетних напрямків роботи старости є пошук джерел наповнення селищного бюджету та організація роботи по впорядкуванню територій сіл.

Також присутні оглянули об’єкти гуманітарної сфери управління селищної ради – школи, садочки, заклади культури.

Селищний голова Лідія Томашевська дала ряд доручень заступнику з питань діяльності виконавчих органів Віктору Березюку, заступнику з гуманітарних питань Оксані Рубан та відповідним службам щодо вивчення та вирішення поставлених питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора