A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Зустріч голів територіальних громад з ініціативи громадської організації «Герої не вмирають»

Дата: 02.04.2021 16:14
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

 

Нещодавно в приміщенні Павлівської сільської ради відбулась  зустріч голів територіальних громад з ініціативи громадської організації «Герої не вмирають». В ній взяли участь селищний голова Лідія Томашевська та заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан. В ході  зустрічі особливу увагу приділено питанню щодо розроблення на територіях громад програм підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції (операції об’єднаних сил).

В Іваничівській селищній раді нещодавно прийнята Комплексна програма підтримки учасників антитерористичної операції (операції об’єднаних сил) та членів їх сімей на 2021-2025 роки, яка передбачає заходи, спрямовані на підвищення рівня соціального захисту учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та сімей, члени яких загинули під час проведення антитерористичної операції, підтримання їх належного морально-психологічного стану.

Учасники зустрічі мали змогу поділитись напрацьованим досвідом роботи із цими соціально незахищеними категоріями населення та обговорити шляхи вирішення їх проблемних питань.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора