A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Робота із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах

Дата: 02.04.2021 15:27
Кількість переглядів: 815

Фото без описуОдним із основних завдань Іваничівської селищної ради є робота із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах.

2 квітня головним спеціалістом гуманітарного відділу Марією Маковcькою, працівниками Центру надання соціальних послуг Іриною Кислою та Оленою Макарук спільно з поліцейським офіцером громади Володимиром Семенюком були здійсненні виїзди у сім’ї, що опинилися в складних життєвих обставинах та проживають у Соснинському старостинському окрузі. Під час візитів було обстежено  соціально-побутові умови проживання трьох сімей, в яких виховується 9 дітей.

З батьками проводилась профілактична робота щодо забезпечння належних умов проживання дітей, створення відповідних санітарно-гігієнічних умов проживання та здійснення нагляду за навчанням дітей. Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання обов'язків по вихованню дітей.

Працівниками Центру надання соціальних послуг  була надана гуманітарна допомога у вигляді одягу, взуття та памперсів, отриманих від ВОБФ "Дитяча місія.Україна" для сім'ї Ольги Приступи, що перебуває на обліку у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Центру.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора