A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Зустріч керівництва громади із педагогами  Іваничівського ліцею №1

Дата: 24.03.2021 17:18
Кількість переглядів: 1527

Фото без опису24 березня 2021 року  селищний голова Лідія Томашевська заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віктор Березюк, заступник селищного голови Оксана Рубан  зустрілися із вчителями початкових класів КЗ «Іваничівський ліцей №1» в приміщенні спального корпусу колишньої Іваничівської  спеціальної школи - інтернату, де з 01 вересня 2021 року будуть навчатися  у 12 класних кімнатах близько  240  учнів 1-4 класів.

Керівництво громади разом з педагогами оглянули приміщення майбутніх класних кімнат та визначилися з ремонтними  роботами.

 

В ході огляду приміщення           педагоги початкових класів  Іваничівського ліцею №1 переконалися, що перехід учнів 1-4 класів у цей корпус дасть можливість вирішити багато проблем та створити зручні та комфортні умови  для навчання учнів та роботи для педагогів.

 

Зокрема, буде вирішено питання навчання дітей в одну зміну,  кожен із дванадцяти класів отримає свою простору, світлу кімнату (яка відповідає вимогами Санітарного регламенту та правилам Нової української школи), є можливість обладнати дві спортивні кімнати (адже в тиждень треба провести 36 уроків фізичного виховання), початкові класи тепер будь мати свій актовий зал, нарешті можна вирішити питання із приміщенням для ресурсної кімнати для дітей з особливими освітніми потребами та облаштувати  учительську кімнату. На кожному поверсі передбачені санітарні  кімнати  для хлопчиків та дівчаток. Планується облаштування їдальні та роздаткового пункту, що дасть можливість покращити організацію харчування дітей.

 

В ході зустрічі, керівництвом селищної ради дано доручення провести розрахунки потреби коштів для забезпечення освітлення класних кімнат, їх перепланування, організації роботи їдальні, облаштування спортивного залу. Було зроблено акцент, що основні  видатки коштів повинні лягти на місцевий бюджет.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора