A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулись засідання постійних комісій Іваничівської селищної ради

Дата: 05.03.2021 09:27
Кількість переглядів: 487

Фото без опису01-03 березня 2021 року депутати Іваничівської селищної ради працювали у постійних комісіях над питаннями порядку денного, які запропоновані на розгляд чергової четвертої сесії селищної ради. Були розглянуті питання щодо закрiплення територiй громади в межах виборчих округiв за депутатами селищної ради, проекти Програм, в тому числі зі змінами, які охоплюють важливі сфери життєдіяльності  громади, розмір кошторисної заробiтної плати, що застосовується при визначеннi вартостi робiт по будiвництву, реконструкцiї та капітальному ремонту об'єктiв на території селищної ради на 2021 рiк.

Депутатами селищної ради обговорено ряд важливих питань, що стосуються прийняття установ, майна, перейменування установ, які переходять у комунальну власнiсть Iваничiвської селищної ради у зв’язку із передачею зі спiльної власностi територiальних громад Iваничiвського району.

Депутатськими комісіями розглянуто звіт про виконання бюджету об'єднаної територiальної громади за 2020 рiк, змiни до структури та штатної чисельностi апарату Iваничiвської селищної ради та її виконавчих органiв, Комунального закладу «Центр культури, дозвiлля та спорту Iваничiвської селищної ради».

Крім цього, постійною комісією з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту було розглянуто понад  150 питань, зокрема: визначення місць для пасовищ, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж земельних ділянок в натурі на (місцевості), про надання дозволу на виготовлення технічної документації, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою тощо.

В результаті роботи постійних комісій та обговорення були опрацьовані проекти рішень, які рекомендовано винести на розгляд чергової сесії селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора