A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітали жінок з Міжнародним жіночим днем

Дата: 05.03.2021 12:10
Кількість переглядів: 1971

Фото без описуСьогодні, 5 березня, в  залі засідань Іваничівської селищної ради відбулися урочистості з нагоди  Міжнародного жіночого дня – 8 Березня.

 Захід зібрав чимало представниць прекрасної статі, серед яких були жінки-депутати, мама загиблого учасника АТО Валерія Янчука та мама безвісти зниклого в зоні АТО Юрія Кривенчука, керівники установ та організацій, що розміщені на території Іваничівської громади та апарат селищної ради.

З привітанням до жінок звернулась селищний голова Лідія Томашевська, яка побажала усім сімейного затишку, досягнення омріяних вершин, натхнення у праці, бути  щасливими, коханими та успішними!

Також  Лідія Михайлівна висловила безмірну вдячність, глибоку повагу та низький уклін матерям, чиї сини віддали своє життя за мир і незалежність нашої держави та до кінця залишились вірними справі захисту рідної країни.

В адресу жінок було промовлено багато теплих, приємних слів, доповненням до яких стали  музичні вітання у виконанні працівників та аматорів  КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради» та Іваничівської дитячої музичної школи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора